Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
AnnaKubel Green Forest

Kubel Green Forest

Jeg har valgt en grønnfarge, som jeg synes går veldig fint sammen med grått, beige og jordnære toner. En meget rolig og harmonisk farge.

Presentasjon av blogger:

Jeg heter Anna Kubel og jeg jobber som fotograf og stylist. Jeg bor på en stor gård noen km utenfor Norrtälje, sammen med min samboer og våre to barn; Hollie og Bianca.
I vårt gamle hus er det stadig flere prosjekter på gang samtidig, og på bloggen kan du delta i både renoveringer, min jobb, barna, reiser og små stunder i livet som jeg setter ekstra stor pris på!

Anna Kubels signaturfarge: Kubel Green Forest

Jeg har valgt en grønnfarge, som jeg synes går veldig fint sammen med grått, beige og jordnære toner. En meget rolig og harmonisk farge. Vi bor i skogen, hvilket inspirerer meg mye, det er nok derfor jeg har valgt en grønnfarge. Jeg inspireres alltid av skogen, naturen og landskapet rundt meg, og de jordnære fargene som knytter seg til det.

Annakubel maler kjøkkenet i grønt

Bruk av fargen:

Jeg synes fargen vil passe utrolig fint bl.a. i et soverom, fordi jeg mener at grønt skaper en hyggelig stemning og en deilig ro i rommet. Selv har jeg brukt den på kjøkkeninnredningen, hvilket er min måte å bringe naturen inn på - inn i mitt kjøkken.

Anna Kubel maler kjøkkenskap

Hva betyr farger i innredningen:

Farger gjør utrolig mye av innredningen, de kan fremheve interiøret på en fin måte. Fargesammensetningen i et hjem er ekstremt viktig. Selv liker jeg å bruke beige, mange nyanser av grått og selvfølgelig grønt - favorittfargen. Jeg har jo et grønt kjøkken, og mange grønne detaljer i vårt hjem. 

Vil du lese mere om alle spennende prosjekter hjemme hos Anna Kubel, kan du følge henne her:
Blogg: http://www.lovelylife.se/annakubel/
Instagram: @annakubel

Farger laster....