Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Populære farger i bloggernes inspirerende hjem

Fargekolleksjon for inspirerende hjem

22 farger som passer sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt bruktfunn. Se fargene som flere av de største nordiske bloggerne benytter i sine hjem.

Bohemsk og blått

Kreativitet, personlige innredningsdetaljer og mest av alt – perfekt harmoni.

I dette hjemmet har en trygg innredningssjel fått frie tøyler. Her er det brukt blått for å gi hjemmet en rød tråd. Resultatet er et vågalt, men naturlig eksperiment med matt maling, i disige havblå og rolige nyanser. Dørene og karmene er malt i en matchende mørkere blåfarge i en halvblank kvalitet.

For å fornye hjemmet ditt kan du også tilføre spennende detaljer, som å male lister og dørkarmer i en annen farge enn hvit. Det kommer til å knytte sammen stilen og ganske enkelt gi innredningen din en personlig vri.

Du kan også blande stiler på møbler og ting. Ved å kjøpe et slitt, vakkert bord på loppemarked sammen med noen gamle rammer, gir du hjemmet ditt karakter. Den gamle, slitte kommoden i gangen og stolene du tenkte å gi bort, får nytt liv med farger du aldri har vurdert tidligere. Med Nordsjö Ambiance Superfinish, maling for dør, list, panel og møbler, skaper du din egen stil i hjemmet. Våg å tørre.

Les også: Hjemme hos @krickelin

Stilrent og monokront

Fargekart Inspirerende hjem monokromt

Finnes det en formel for et vakkert, enkelt og samtidig stilrent hjem?

I dette hjemmet gir valget av en monokrom fargepalett følelsen av en trygg stil. De varierende nyansene av fargetoner som går igjen i alle rom, er bevisst og nøye valgt for å skape et rolig og perfekt fundament for personlige innredningsdetaljer. De tidløse veggene gir rom for grønne planter, vakre stilleben, møbler i ulike materialer, kunst og tekstiler. Elegant og smakfullt, er du ikke enig?

Les også: Monokrome vegger - personlige detaljer hos @emsloo

Last ned appen Nordsjö Visualizer til telefonen din, og prøv ut hvilke farger og nyanser som passer i ditt hjem og med din innredning – uten å måtte male en dråpe. Det blir ikke enklere å finne en ny stil.

 

Mørkt og vakkert

Fargekart Inspirerende hjem mørkt

Det sies at mørkt er det nye lyse. Grått er det nye hvite. Stadig flere tør å gå bort fra sin lyse, trygge fargeverden for å trekkes mot en mørkere palett. I dette hjemmet bidrar mørke vegger med en nøktern eleganse. Her er det til og med valgt puter og tekstiler i samme fargeskala.

Har du også hatt lyse vegger alt for lenge? Mal veggene i matt midnattsblå eller mørkegrønn med malingen Nordsjö Perform+ Easy2Clean. Du kan til og med tørke av selv de mest fløyelsmatte veggene med en klut, hvis det trengs. Skap deretter et blikkfang av grønne blader eller kvister. Planter og andre innslag fra naturen gir fin kontrast mot de mørke veggene, og gir rommet varme.

Les også: Hjemme hos @daniellawitte

 

Hent fargekart

Finn nærmeste forhandler

Farger laster....